Paranna lentistekniikkaasi etäklinikalla!

Haluaisitko hipelöidä lentopalloa myös koronatauon aikana?  Nyt siihen on mahdollisuus: hanki Höntsystä lentistekniikan ”etäklinikka”. Klinikalla on tarjolla mallisuorituksia + vihjeitä kotitreeniin. Pääosassa ovat kotitehtävät, eli saat yksilöllistä palautetta suoritustekniikan parantamiseen, kun videoit omia suorituksiasi.  Klinikka sopii parhaiten jo vähän enemmän pelanneille, eli ei aivan aloittelijoille. 

Harjoitusvideoita julkaistaan ja porukan omia harjoituksia arvioidaan joustavalla aikataululla!

Kenelle? Etäklinikka on suunnattu lentistä jo jonkin verran pelanneille, jotka haluavat treenata lentopallon perustekniikoita ja saada omasta suoritustekniikastaan palautetta.

Miten? Klinikka toteutetaan etäopetuksena. Teknisenä ympäristönä on suljettu Facebook-ryhmä. Sinne ladataan opetusvideot ja siellä ryhmä voi keskustella sekä opettajan kanssa että keskenään. Ajatuksena on, että myös omat treenivideot eli kurssin kotitehtävät ladataan sinne, jotta opettajan palautteen lisäksi voi saada myös kanssakurssilaisilta kannustusta. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista, eli jos haluat että vain opettaja näkee omat videosi, voit toimittaa ne hänelle suoraan.

Mitä? Klinikalla käydään läpi lentiksen perustekniikoita: sormilyönti, hihalyönti, syöttö, iskulyönti, hyökkäyksen askeleet, torjunta askeleineen. Treenivinkkien ohella saat myös suoraa palautetta omista lyönti- ja syöttötekniikoistasi lähetettyäsi niistä videon opettajalle. Nimenomaan tässä piilee klinikan suurin hyöty: voit tsekata, onko omassa tekniikassasi jotain selkeää parantamisen varaa. Pienikin vinkki – oli kyse sitten käden asennosta tai liikkumisen tehostamisesta – voi pitkällä tähtäimellä viedä peliäsi askeleen eteenpäin.

Kuka? Klinikkaa vetää Höntsyn lentopallo-ope Mitja Ohtola ja apuopettajana on Ilkka Virjo.

Mitä tarvitsen kurssilla? Edellytyksenä osallistumiselle ovat Facebook-tili (voit toki perustaa sellaisen tai erillisen sellaisen vain tätä kurssia varten), aiempi lentopallokokemus (vähintään noin semi-taso) ja mahdollisuus avustajaan silloin tällöin (joihinkin treeneihin + oman tekniikan kuvaamiseen). Avustajan ei välttämättä tarvitse tietää lentiksestä mitään. Treeneistä osa on suunniteltu tehtäväksi kotona sisätiloissa (jonkinmoinen tila täytyy pystyä raivaamaan) ja osa ulkona, eli liikuntahallia ei tarvitse olla. Toki nyt talvikeleillä helpottaa, mikäli pääset tekemään treenejä & videointeja johonkin korkeaan sisätilaan. Lisäksi tarvitset lentopallon. (Beach volley -pallo käy myös ja sopii ulkotreeneihin paremminkin).

Koronakriisin aikaan osallistujien on saatavuuden rajoissa mahdollista myös lainata beach-palloa Höntsyltä. Suosittelemme kuitenkin omaa palloa. Huomaa, että kotitreeneihin kelpaavan pallon voit hankkia hyvinkin edullisesti, eli pallon ei tarvitse olla parasta mallia, vaan edullinenkin, alkaen kympin treenipallo voi ajaa asiansa.

Mitä maksaa? Kurssin hinta on 29 euroa / alennettu (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) 24 euroa sisältäen alv:n 24 %.  Mikäli sinulla on Höntsypassi, josta et ole pyytänyt tämän tauon vuoksi hyvitystä, on kurssi sinulle maksuton. Kurssin voi maksaa myös liikunta- tai kulttuurieduilla.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!