Kesäpassit ja tarjoukset 2024

Kesä on taas täällä, ainakin melkein! Tänäkin vuonna tarjolla huikean hyvät kesäpassit ja muut tarjoukset. 

Höntsyn hinnasto on muuttumassa 1.6. alkaen.  Tästä johtuen ohittamattomin tarjous onkin toukokuussa: nyt voit vielä ostaa uuden 12 kk Höntsypassin ja saada koko tuon 12 kk pläjäyksen vanhalla hinnalla! Niin uusiin kuin vanhoihin passeihin on myös toukokuun ajan vielä mahdollista maksaa vuosi kerralla ja saada 1 kk kaupan päälle – tässä säästöä uusiin hintoihin verrattuna tulee hulppeat 140 euroa!

Tilaa oma uusi Höntsypassisi Höntsypassi-sivulta. Jos olet vanha passilainen ja haluat maksaa vuoden (eli 12+1 kk) kerralla varastoon, laita sähköpostia ilkka.virjo@hontsy.fi .

Tuttuun tapaan kesäksi on myös mahdollista ostaa kesäksi aivan irrallinen määräaikainen passi, joka ei sido mihinkään. Alkukesän supertarjouksena kesäpassi 18.8. asti vain 179,- (opisk.eläk. ym. vieläkin edullisemmin eli 159,-). Tämän passin voit saada käyttöön saman tien, käytännössä silloin saat loput toukokuusta kaupan päälle! Passi myynnissä vain 6.6. asti – osta verkkokaupasta

Kevyempänä vaihtoehtona 8 viikon kesäpassi, joka on nimensä mukaisesti voimassa 8 viikkoa ostopäivästä ja maksaa 129,- (opisk. eläk. 114,-). Myös tämä lippu myynnissä verkkokaupassa, normaalihintainen versio ostettavissa myös suoraan varaahetistä. Myynnissä juhannukseen asti.