Liikuntajohtaja veti maton alta – oikaisuvaatimus lähetetty

Viime torstaina liikuntajohtaja Pekka P. Paavola on perunut aiemman päätöksensä, jonka mukaan Höntsyyn sovelletaan seurahintaa kaupungin liikuntatilojen vuokrissa. Jos tämä päätös ei muutu, joudumme lakkauttamaan toimintamme. Olemme lähettäneet asiasta oikaisuvaatimuksen Sivistys- ja kulttuurilautakunnalle. 

Kyseessähän on sama asia, josta kirjoitin syksyllä, ja tuolloin moni teistä oli käsittääkseni yhteydessä lautakuntaan ja päättäjiin. Kun mitään luvattua keskustelua siellä ei käyty eikä asiasta muutenkaan mitään kuulunut, päättelin lopulta, että mitään uutta ei ole päätetty ja tilanne jatkuu ennallaan. Näin ei sitten ollutkaan. Ilman mitään ennakkovaroitusta tai poliittista keskustelua pärähti viime torstaina Paavolan päätös, jossa ei mitään asiallisia perusteluita ole.

Höntsy on tässäkin asiassa pelannut koko ajan avoimin kortein ja niin teemme nytkin. Tästä voit lukea ajankohtaiset asiat:

Liikuntajohtajan päätös – Liikuntatilojen käyttövuoromaksun periminen Oy Höntsy Ab-ltä

Höntsyn oikaisuvaatimus 

Oikaisuvaatimusta käsiteltäneen seuraavassa tai sitä seuraavassa Sivistys- ja kulttuurilautakunnan kokouksessa, luultavasti tässä tai ensi kuussa. Mikäli oikaisua ei tule, joudutaan Höntsyn toiminta lakkauttamaan. Tämä ei tule tapahtumaan yhtäkkiä, vaan pelejä järjestetään useita kuukausia lopettamispäätöksen jälkeenkin, eikä keneltäkään veloiteta maksuja lipuista joita hänellä ei ole mahdollisuutta käyttää.