Loading…

Helposti palloilemaan!

Tule yksin tai kaverin kanssa - me takaamme, että peliseuraa löytyy!
Pikaopas palloiluun

Ulkolentisturnaus 10.8.!

Tämänvuotinen Höntsyn ulkolentisturnaus järjestetään Kaukajärven va-talon beach-kentillä lauantaina 10.8.2019 noin klo 10-16. Et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Eritasoiset sarjat, jos vain pelureita saadaan riittävästi. Erittäin edullinen ennakkohinta on voimassa 31.7. asti. 

Ulkolentis pelataan pehmeillä hiekkakentillä paljain jaloin joko 3 vs. 3 tai 4 vs. 4 (osallistujamäärästä riippuen lohkoissa voi olla eri määrä pelaajia). Pelaamme lyhyitä pelejä vaihtuvin jaoin, ja tulokset merkitään kunkin pelaajan kohdalle taulukkoon. Taulukkopelin idea on sama kuin Höntsyn perusliikeidea: et tarvitse joukkuetta voidaksesi osallistua! Vaikka pelit voitetaan ja hävitään nimenomaan joukkueena, kertyy turnauksessa voitoista ja tappioista henkilökohtaisia pisteitä, jotka määräävät voittajan.

Mikäli pelaajia saadaan riittävästi, pelataan tämäkin turnaus sisäturnausten tapaan useammassa eri tasoisessa sarjassa.

Pelisäännöt ovat samat kuin yleensä Höntsyn ulkolentisvuoroilla, eli biitsipuitteista huolimatta pääasiassa sisälentiksen säännöillä mennään, kuitenkin “kovalla yli” – säännöt täällä

Turnaus on oma itsenäinen kisansa, mutta samalla myös osakilpailu Vuoden Iskuri -kisassa. Siinä on tähän menenssä mätetty kaksi osakilpailua, ja tilanne kärjessä on tiukka, ks. toisen turnauksen raportti ja kokonaiskisan tilanne täällä.

Takaamme kaikille osallistujille paljon pelejä ja pitkän turnauksen riippumatta menestyksestä. Alkulohkojen jälkeen pelataan eritasoiset jatkolohkot, joten jokaiselle tulee pelejä omalla mielekkäällä tasolla, ja pokaaleita on jaossa kaikissa finaalisarjoissa

Kannattaa ilmoittautua saman tien ja varmistaa oma paikkansa – ennakosta edullisemmin! Mukaan mahtuu korkeintaan 48 peluria ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnaus pelataan, vaikka päivälle sattuisi pientä sadetta, mutta jos keliennuste on erittäin huono, voidaan turnaus perua tai siirtää. Mikäli turnaus joudutaan perumaan/siirtämään, on ennakkoon paikkansa varanneilla luonnollisesti mahdollisuus perua tulonsa.

Osallistumismaksut:

(Alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ym. sekä Höntsypassin haltijoille.)

Early bird -hinta 31.7. asti 20 / 15 euroa. Sen jälkeen 25 / 20 euroa.   Ilmoittautuminen päättyy kokonaan perjantaina 9.8. klo 12. Ilmoittaudu tästä:

Ilmoittautumislomakkeeseen tästä

Vastaa